Karttapalvelun käyttöehdot

Karttapalvelu ja siitä ladattavat aineistot ovat maksuttomia sekä avoimesti kaikkien käytettävissä käyttöehtojen mukaan. Palvelu ei vaadi kirjautumista. Aineistojen käyttöä koskevat lisenssiehdot on kerrottu erikseen Lisenssi-sivulla.

Karttapalvelun käyttöehdot

Karttapalvelu on Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) ylläpitämä palvelu, joka toimii osoitteessa: http://kartta.hsy.fi

Palvelun ylläpitäjä eli HSY ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä, oikeellisuutta, täsmällisyyttä tai luotettavuutta. Palvelun jatkuva saatavuus ja katkoton toiminta ei myöskään ole taattua. Palvelun ylläpitäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta muuttaa palvelua tai ottaa se tai sen osa pois käytöstä. Palvelun ylläpitäjä ei vastaa aineistojen käytön tai palvelun välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista.

Käyttäjällä tai muulla osapuolella on oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Karttapalveluun. Linkin yhteydessä pitää näkyä HSY:n avoimen datan karttapalvelu -nimi. Linkin kautta Karttapalvelun tulee aueta selaimen tyhjään ikkunaan ilman kehyksiä. Muunlainen linkittäminen ja sisällön irrottaminen on näiden käyttöehtojen puitteissa kielletty.

Karttapalvelussa esitettyihin aineistoihin liittyvät oikeudet, kuten tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet pysyvät HSY:llä ja tiedontuottajilla. Aineiston käyttö on sallittu sille määritellyn lisenssin puitteissa (CC 4.0 BY). Aineiston käyttäjä on vastuussa niistä immateriaalioikeuksien loukkauksista, jotka aiheutuvat lisenssin ja näiden käyttöehtojen vastaisista toimista

Karttapalvelun latauskorissa pyydetään sähköpostiosoitteita aineistotoimitusta varten. Näitä sähköpostiosoitteita ei tallenneta käyttäjärekisteriin HSY:n toimesta, eikä luovuteta eteenpäin. Sähköpostiosoitteesi saattaa kuitenkin tallentua karttapalvelun teknisiin lokeihin, joita käytetään vain häiriötilanteiden selvittämiseen. Käyttäessäsi HSY:n avoimen datan latauskoria annat suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön edellä mainittua tarkoitusta varten.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Palvelun ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja.