Vuokraa peräkärry

​​​​​​Voit vuokrata peräkärryn jätteiden kuljettamista varten kolmeksi tunniksi. Vuokraus maksaa sinulle 5 euroa, kun tuot jätteet peräkärryllä Sortti-asemalle. Perimme jätteiden vastaanotosta hinnaston mukaisen maksun.

Peräkärryä ei voi vuokrata Kivikon ja Ämmässuon Sortti-asemalla myytävän mullan kuljettamiseen. Nouda peräkärry Sortti-asemalta viimeistään klo 17.30. ​

Peräkärryn saa vuokrata vain yhdeksi kolmen tunnin vuoroksi päivässä per asiakas. Peräkärryä ei voi vuokrata yritykselle, sillä palvelu on tarkoitettu kotitalousasiakkaille.

Jos vuokra-aikasi ylittää kolme  tuntia, maksu on 40 euroa 5 euron sijaan.  Peräkärryn vuokraus maksaa 40 euroa, jos et tuo peräkärryllä jätettä Sortti-asemalle. Peräkärryvuokran maksuvälineenä käy ainoastaan maksukortti.

Varaukset

Peräkärryjen varausjärjestelmä on muuttunut. Jatkossa varauksen teon yhteydessä tehdään myös vuokrasopimus ja hyväksytään vuokrausehdot. Näin ollen paperilomaketta ei tarvitse enää täyttää Sortti-asemalla vaan tarkastamme siellä vain vuokraajan henkilöllisyyden. Peräkärryn voi myös varata vanhaan tapaan asiakaspalvelustamme. 

Siirry peräkärryn varauskalenteriin, vuokraus ei ole toistaiseksi mahdollista. »

  1. Valitse Sortti-asema, haluamasi päivä ja aika. Järjestelmä näyttää valitsemasi aseman kyseisen päivän vapaat ajat.
  1. Syötä varaukseen vuokraajan tiedot, lue ja hyväksy vuokraehdot ja lopuksi vahvista varaus painamalla tee varaus näppäintä.
  1. Saat sähköpostiisi ja matkapuhelimeesi vahvistusviestin sekä linkin, josta voit tarvittaessa perua varauksen.

Peräkärryn tiedot

Peräkärryn mitat:

  • Ulkomitat: pituus 418 cm, leveys 167 cm.
  • Tavaratilan mitat: tilavuus 5 m3,  pituus 265 cm, leveys 125 cm, korkeus 50 cm, korkeus kuomun kanssa 150 cm.
  • Omapaino 195 kg, kantavuus 555 kg, kokonaispaino 750 kg.

Peräkärryssä ei ole jarruja eikä talvirenkaita.​​