Varaa vierailu asiantuntijaryhmälle

HUOM! Emme tällä hetkellä ota vastaan vierailuja tai vierailupyyntöjä vesihuoltoon. Uusia vierailuita ei tässä vaiheessa varata maalis-elokuulle 2020. Touko-kesäkuulle varattujen vierailujen status on muutettu alustavaksi ja tilannetta tarkastellaan seuraavan kerran 14.4.2020. Tämän hetken arvion mukaan uusia vierailuita voidaan varata / olemassa olevia siirtää 1.9.2020 alkaen syyskaudelle 2020.

​Järjestämme vierailuita Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle sekä vedenpuhdistuslaitoksille. Vierailut eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

Viikinmäen jätevedenpuhdistamokierroksille ovat tervetulleita yritykset, viranomaiset, päättäjät, toimittajat, järjestöt ja yhdistykset sekä oppilaitosryhmät. Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.

Vanhankaupungin vedenpuhdistuslaitoksella järjestetään esittelykierroksia asiantuntijaryhmille, viranomaisille ja toimittajille sekä vesihuoltoalan opiskelijoille. Ryhmän maksimikoko on 20 henkilöä.

Vierailun hinta

Yritysvierailuista veloitetaan 400 euroa + alv. 24 %.

Vierailut ovat maksuttomia vesilaitoksille, kunnallisille ja valtiollisille toimijoille, järjestöille ja yhdistyksille sekä oppilaitoksille.

Varaa vierailu verkossa

Vierailu varataan sivun alaosassa olevilla lomakkeilla. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä.  Valitettavasti emme voi ottaa vastaan vierailuvarauksia puhelimitse.

Huomioitavaa

  • Vierailu tulee varata hyvissä ajoin, vähintään kaksi viikkoa etukäteen
  • Vierailuja järjestetään yleensä virka-ajan puitteissa, kello 8-16
  • Vierailun kesto on 1,5 -2 tuntia
  • Kesälomien aikaan (1.6.–30.7.) joudumme ottamaan vierailijoita vastaan rajoitetusti
  • Opiskelijaryhmien mukana on oltava myös opettaja, joka lasketaan mukaan enimmäisryhmäkokoon
  • Jätevedenpuhdistamovierailua emme suosittele raskaana oleville, hajuyliherkille tai henkilöille, joilla on immuunipuolustusta heikentävä sairaus
  • Kahvitukset lisämaksusta, vedenpuhdistuslaitoksilla ei kahvitusmahdollisuutta

Lisätietoja vierailuista saa sähköpostitse: vesi.vierailut(at)hsy.fi

Varaa vierailu asiantuntijaryhmälle »

Anna palautetta vierailuista

Arvostamme mielipiteitäsi, sillä haluamme jatkuvasti kehittää vierailutoimintaamme. Voit antaa meille palautetta täyttämällä Anna palautetta vierailusta -lomakkeen.