Varaa vierailu oppilaitos- tai yhdistysryhmälle

HUOM! Emme tällä hetkellä ota vastaan vierailuja tai vierailupyyntöjä vesihuoltoon. Uusia vierailuita ei tässä vaiheessa varata maalis-elokuulle 2020. Touko-kesäkuulle varattujen vierailujen status on muutettu alustavaksi ja tilannetta tarkastellaan seuraavan kerran 14.4.2020. Tämän hetken arvion mukaan uusia vierailuita voidaan varata / olemassa olevia siirtää 1.9.2020 alkaen syyskaudelle 2020.

​​​​Järjestämme vierailuja yläkoulu-, lukio- ja ammattioppilaitosten oppilaille sekä korkeakoulujen opiskelijoille Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle. Myös HSY:n toiminta-alueen yhdistykset ovat tervetulleita vierailulle. Vierailut ovat näille ryhmille maksuttomia. 

Turvallisuussyistä koululaisvierailuja järjestetään seitsemännestä luokasta alkaen. Ryhmien mukana ei voi tulla alakoululaisia tai alle 12-vuotiaita. Ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä (mukaan ​lukien opettaja). Opettaja on aina mukana koko vierailun ajan.

​Huomio​itavaa:

  • Vierailu tulee varata hyvissä ajoin, vähintään kaksi viikkoa etukäteen.
  • Vierailun kesto on noin 1,5 tuntia.
  • Jos haluatte vierailun aikana kahvituksen, ryhmänne vastaa kuluista itse. 
  • Laitoksillamme ei ole mahdollista syödä omia eväitä. Siksi vierailu on ajoitettava siten, että oppilaat syövät lounaan koulussa.

Varaa vierailu oppilaitosryhmälle ​»