Tekstiviesti ennakoiduista vedenjakelukatkoksista

Ilmoitamme asukkaille tekstiviesteillä vesihuoltoverkoston ylläpitotöistä. Toiminta-alueellamme on suunniteltuja vedenjakelukatkoksia vuosittain noin 500. Kun tiedotamme vesikatkoksista etukäteen, voit varautua niihin ennakkoon. Toisinaan lähetämme tekstiviestejä myös äkillisissä häiriötilanteissa.

Lähetämme tekstiviestin automaattisesti niille yli 16-vuotiaille alueen asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen. Huomioithan, että emme saa osoitetta operaattorilta, vaikka puhelinnumero on julkinen, mutta osoitetta ei löydy esim. numerotiedustelun kautta.

Rekisteröi numerosi tekstiviestipalveluun, jos

 • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun kuin asuinpaikkaasi (esim. työpuhelin),
 • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi,
 • puhelinliittymäsi on salainen tai prepaid.

Näin rekisteröit numerosi

Siirry ensin HSY:n tekstiviestiportaaliin tästä linkistä (lomake aukea uuteen selainikkunaan) ja toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

PIN-koodin tilaaminen -kohdassa

 1. Syötä joko puhelinumerosi TAI  sähköpostiosoitteesi lomakkeen kenttiin. Huom. älä kirjoita molempia, koska silloin PIN-koodin tilaaminen epäonnistuu. Kirjoita tyhjään kenttään puhelinnumerosi muodossa 0501234567. Maakoodia ei tarvitse kirjoittaa.
 2. Kirjoita Captcha-kohtaan kuvassa näkyvät merkit.
 3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta.
 4. Kirjoita tekstiviestillä tai sähköpostilla saamasi PIN-koodi sille varattuun kenttään.
 5. Klikkaa Sisäänkirjautuminen-painiketta.

Omat tiedot -kohdassa

 1. Täytä lomakkeen *-merkillä merkityt kentät (kirjoita Osoite-kenttään katuosoite ja vain talon talon numero, älä kirjoita huoneiston kirjainta tai numeroa)
 2. Valitse kohta: "Olen lukenut ja ymmärtänyt käyttäjäehdot".
 3. Klikkaa Seuraava-painiketta.
 4. Tarkista kirjoittamasi osoitetiedot.
 5. Klikkaa sivun lopusta Rekisteröidy-painiketta.
 6. Valmis! Saat jatkossa matkapuhelimeesi viestin, jos ilmoittamaasi osoitteeseen tulee HSY:n ennakoitu vesikatko.

Lisää palveluun muitakin osoitteita

Voit rekisteröidä tekstiviestipalveluun enemmän kuin yhden osoitteen, jos siihen on tarvetta (esim. työpaikan tai omaisen osoitteen).

​Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Jos osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, voit päivittää tietojasi kirjautumalla uudelleen verkkopalveluun. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Voit perua viestit myös tekstiviestillä STOP HSY numeroon 045 739 73616. Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan.

Tietosuoja

HSY ei käytä omaa asiakasrekisteriä numeroiden keräämisessä. HSY:n asiakkaita ovat mm. taloyhtiöt (mm. kerrostalot ja rivitalot), joten meillä on vain isännöitsijän tai vastaavan tahon yhteystiedot kustakin talosta.

Järjestelmään tallennettuja numeroita ei käytetä muuhun kuin vesikatkotiedottamiseen, niitä ei myydä tai luovuteta eteenpäin. Numeronne pysyy meillä tallessa salasanasuojatulla palvelimella, johon on pääsy vain tekstiviestijärjestelmää käyttävillä henkilöillä.