Opettajalle

​Kaipaatko tukea koulusi tai päiväkotisi ympäristöopetukseen? Tilaa meiltä maksutonta ympäristökasvatusta ja oppimateriaaleja tai vieraile ryhmäsi kanssa toimipisteissämme. Voit myös ladata sivuiltamme runsaasti sähköisiä oppimateriaaleja eri luokka-asteille. 

Kummikouluohjelmamme tukee peruskoulujen työtä jätteen vähentämisessä ja kierrätyksessä pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella. Uutuutena on tänä vuonna vesiteemainen kummikouluohjelma alakouluille. Hakuaika kummikouluksi on vuosittain maaliskuussa. ​

Uusia oppimateriaaleja

Nökön matkassa -puuhakirja​ on suunnattu 5-7-vuotiaille. Kirjassa seikkailee Nökö, jonka kanssa opetellaan muun muassa kierrätystä, lajittelua, kodin vesiasioita, energiansäästöä ja ilmansuojelua. ​​​

Uutta puuhakirjaa voi tilata HSY:ltä maksutta pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen kouluihin ja päiväkoteihin. Sen voi myös tulostaa itse.  

Tulosta puuhakirja »​

Tilaa puuhakirja »​ (Kirjoita hakuruutuun puuhakirja.)


​Vesioppitunnit ovat uusi, maksuton oppituntikokonaisuus alakoululaisille. Oppitunneilla leikitään vesiaiheisia leikkejä, puhdistetaan jätevettä ja tutkitaan lähiveden laatua. 

Lue lisää vesioppitunneista »​