Tilaa ympäristökasvatusta

Oppitunteja oppilaitoksille ja päiväkodeille

Koronaviruspademian takia emme tällä hetkellä pidä oppitunteja. Tarjoamme käyttöön digipelejä Elintärkeä vesi ja kiertotalousteemoista.

Tuemme oppilaitosten ja päivähoidon ympäristökasvatusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Maksuttoman ympäristökasvatuksen aiheita ovat kierrätys, jätteen synnyn ehkäisy, ympäristövastuullinen kulutus, juomavesi ja jätevedet.

Neuvoja vierailee oppitunnilla, työsalissa, teemapäivässä tai vanhempainillassa. Oppaan johdolla oppilaitosryhmät 5.-luokkalaisista ylöspäin pääsevät arkipäivinä tutustumaan Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen. Koulutusta on saatavilla myös päiväkodin ja oppilaitoksen henkilökunnalle.

Tilaa ympäristökasvatusta päivähoitoon, kouluun tai oppilaitokseen

Tarjoamamme ympäristökasvatuksen toteuttaa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy / Ympäristökoulutus puh. 0400 348 100, koulutus(at)kierratyskeskus.fi.

Oppitunteja järjestetään mieluiten eri luokille peräkkäisillä oppitunneilla koko koulupäivän ajan, esim. klo 9–14. Vähintään luokkia pitää olla kaksi peräkkäin.

Sovi yhdessä kouluttajan kanssa esityksen sisällöstä ja muodosta. Tilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Voit tutustua oppituntien kuvauksiin sivun alaosasta.