Ohjeita työnhakuun

Hakemuksen lähettäminen

Hae avoimiin tehtäviimme ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Löydät linkin hakulomakkeeseen jokaisesta avoimesta tehtävästä.

Liitä kirjeitse lähetettyyn hakemukseen ansioluettelo. Lähetä hakemuksesi kirjaamoomme osoitteella: 

HSY Kirjaamo
PL 100
00066 HSY
(käyntiosoite Ilmalantori 1, Helsinki). 

Merkitse kuoreen ja hakemukseen haetun tehtävän nimike. Jos haet useampaa tehtävää, laadi kaikkiin erillinen hakemus ansioluetteloineen. Postita kukin hakemus mielellään omassa kirjekuoressa. Jos yksilöit hakemuksen puutteellisesti, sen käsittely voi viivästyä ja aiheuttaa hakemuksen hylkäämisen.

Otimme käyttöön rekrytointia tukevan tietojärjestelmän 1.1.2015. Viemme myös paperilla toimitetut hakemukset järjestelmään. Otamme tietojärjestelmästä yhteenvedot päätöksenteon tueksi. Kun täytät itse sähköisen hakemuksen, varmistat tietojesi oikeellisuuden.

Voit valita järjestelmässä tavan, jolla sinuun ollaan yhteydessä (puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse). Jos lähetät hakemuksesi kirjeitse, käytämme yhteydenotossa puhelinta ja sähköpostia. Mikäli kirjeitse lähetetyssä hakemuksessa ei ole sähköpostiosoitetta, otamme yhteyttä puhelimitse ja kirjeitse.

Hakemuksen julkisuus

Työ- tai virkahakemus on pääsääntöisesti julkinen asiakirja. Myös työntekijöiden ja viranhaltijoiden valinnat ovat julkisia. Vertailemme valinnassa hakijoiden koulutusta ja työkokemusta. Jokaiselle on pyydettäessä annettava hakemusten julkiset tiedot.

Voit kuitenkin esittää toivomuksen, että nimeäsi ei julkaista hakijayhteenvedossa. Tällöin sinun tulee valita sähköisestä hakemuksesta kohta ” Haluan, että nimeäni ei julkisteta”. Tällä tavalla tieto välittyy niille, jotka meillä käsittelevät hakemuksia. Tämä maininta ei velvoita ketään, mutta HSY antaa nimitiedon vain vaadittaessa. Media kunnioittaa yleisesti hakijoiden pyyntöjä.

Lisätietoja

Saat lisätietoja avoimesta tehtävästä  työpaikkailmoituksessa mainitulta rekrytoivalta esimieheltä.
Muissa tapauksissa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen rekrytoinnit(at)hsy.fi.