Usein kysyttyä

Missä HSY ilmoittaa avoimista työpaikoistaan?

Ilmoitamme kaikki avoimet työpaikat verkkosivuillamme. Julkaisemme avoinna olevat työpaikat tehtävästä riippuen lehdissä ja eri avoimeen tehtävään sopivilla verkkosivuilla. 
 

Miten haen töihin HSY:lle?

Näet kaikki avoimet työpaikkamme verkkosivuillamme.  Voit jättää hakemuksen suoraan haluamaasi työpaikkaan. Lisäksi www-sivuillamme on  linkki avoimen hakemuksen jättämiseen (https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?055987aa). Seuraamalla työpaikkailmoituksiamme eri lehdissä ja internetin työpaikkasivustoilla saat lisätietoa avoimista paikoistamme.
 

Mikä avoin hakulomake on? Mitä töitä sillä voi hakea?

Avoin hakulomakkeemme on rekrytointijärjestelmässä internetselaimella täytettävä lomake, jolla voit ilmoittautua työnhakijatietokantaamme. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta sen lähettämisestä. 
 

Miten varmistan, että hakemukseni on tullut perille?

Kun olet jättänyt meille hakemuksen, järjestelmä kuittaa automaattisesti sähköpostiisi, että olemme vastaanottaneet sen onnistuneesti. Tekniset häiriöt voivat aiheuttaa virheitä lähetykseen. Jos näin epäilet tapahtuneen, voit varmistaa lähettämällä sähköpostia henkilöstöyksikköömme: rekrytoinnit(at)hsy.fi.
 

Miten palkkaus kuntayhtymän töissä määräytyy?

Kunta-alan palkat määritellään erilaisissa sopimuksissa, jotka vaihtelevat eri tehtävien mukaan. Kokonaispalkkaus määräytyy tehtäväkohtaisesta palkasta, palveluaikaan sidotuista lisistä ja työaikakorvauksista. Lisäksi käytössä on tulospalkkiojärjestelmä. 
 

Minkälaisia tietoja ja taitoja HSY odottaa työnhakijoiltaan?

Arvostamme koulutuksen ja työkokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Meille halu tehdä merkittävää työtä on myös tärkeää. 
 

Miten haen kesätöitä HSY:ltä?

Ilmoitamme kesätyöpaikoistamme erikseen verkkosivuillamme. Avoimista kesätyöpaikoista ilmoitamme tammi-helmikuusta alkaen.
 

Miten haen harjoittelupaikkaa tai opinnäyteyhteistyötä HSY:ltä?

Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta kohdasta opiskelijat. Samassa kohdassa ilmoitamme myös avoinna olevista harjoittelupaikoistamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yksikköön, jonka tehtävistä olet kiinnostunut. 
 

Mistä saan lisätietoa HSY:n töistä ja kuntayhtymästä työnantajana?

Tutustu verkkosivuihimme,  joilta löydät tietoja meillä tehtävistä töistä ja organisaatiomme eri toimialoista ja tulosalueista.
 

Olen jättänyt hakemuksen rekrytointijärjestelmään. Voinko jälkikäteen muokata sitä?

Käytössämme oleva rekrytointijärjestelmä ei anna mahdollisuutta muokata hakemusta lähetyksen jälkeen. Järjestelmä ei lähetä hakijalle käyttäjätunnuksia tai salasanoja. 
 

Henkilöstöy​​​​ksikön yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysymyksiä rekrytointiin liittyen, tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: rekrytoinnit(at)hsy.fi.
 

HUOM!​​ Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Voit hakea työpaikkaa Avoimet työpaikat -sivultamme. Halutessasi voit myös jättää avoimen hakemuksen järjestelmäämme.