Projektipäällikkö

​Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investoinnit-osastolle

projektipäällikköä


Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Projektoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Työskentelet vesihuollon verkostoprojektit-yksikössä, jonka tehtäviin kuuluvat runkoverkkohankkeet ja verkostosaneerausinvestoinnit. Vastaat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Huolehdit hankkeiden suunnittelusta, kilpailutuksesta, rakennuttamisesta ja käyttöönotosta. 

Edellytämme: 

  • alalle soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa
  • vankkaa kokemusta infrahankkeiden läpiviemisestä.

Arvostamme:

  • vastuullisuutta
  • ammattimaista otetta
  • oma-aloitteisuutta
  • huolellisuutta
  • yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakaan työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat sekä monialaisen työyhteisömme osaaminen ja resurssit.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, puh. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.6.2020.

Hae tehtävää