Petra-jätevertailu

Petra-jätevertailu

Yrityksen tai yhteisön vuosittain tuottamia jätemääriä voi verrata ko. toimialan ja saman tyyppisten kiinteistöjen keskiarvoihin Petra-jätevertailun avulla. Valmiiden mittareiden ja raporttien avulla on helppo seurata jätteiden hyötykäyttö- ja kierrätysastetta sekä kokonaismäärää suhteessa henkilöstömäärään tai esim. tuotannon määrään.

Vertailut auttavat havaitsemaan syntyykö omassa toiminnassa turhan paljon jätettä. Järjestelmä laskee myös jätteistä aiheutuvat kasvihuonekaasupäästöt ja vertaa niitä keskiarvoihin.

Jätemäärän vähentyessä jätekulut pienenevät ja säästöä syntyy usein myös hankinnoissa. Petra-jätevertailussa on mahdollisuus seurata omia jätelajikohtaisia kustannustietoja.

Petra-jätevertailu on maksuton ja se on tarkoitettu kaikille pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella toimiville organisaatioille.

Oheinen linkki vie mukaan palveluun. Lue "Ilmoittautuminen ja käyttöehdot". Sen jälkeen klikkaa "Ilmoittautuminen", kohdassa "Uusi käyttäjä?". Palveluun voi tutustua ennen ilmoittautumista valitsemalla "Tutustu".

Lisätietoja: petra @ hsy.fi tai  puh. 045 636 6269